ОСТАННІ НОВИНИ

«Піккардійці» дадуть грандіозний новорічно-різдвяний концерт у Львівській опері

|

У рамках проекту «Різдво в Опері» 11 січня 2016 року «Піккардійська Терція» дасть у рідному Львові два сольні концерти (18.00 і 20.00). Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

56ac4a86-16ba-49a0-9651-eec0c0e62707

Як наголошують організатори, цих концертів львів’яни чекали понад три роки – від часу гучного святкування 20-річчя «Терції» у вересні 2012-го.

«Хочемо попросити, щоб львів’яни не ображалися на нас за таку тривалу перерву. До того вони щорічно чули нас. А за останні три роки ми віддавали музичні борги усім іншим регіонам України, Річ у тім, що після широкого святкування 20-річчя у 2012-му ми не хотіли пропонувати львів’янам той самий матеріал. Наш наступний сольний концерт у рідному місті мав обов’язково бути зі свіжим, новим, цікавим і різноманітним репертуаром», – розповідає художній керівник вокальної формації «Піккардійська Терція» Володимир Якимець. –

За останні три роки у репертуарі «Терції» назбиралося багато нових пісень, які акапельний колектив і хоче презентувати львів’янам 11 січня у Львівській опері. Це пісні «Лети», «Панно», «Дженні», «Сади»… Будуть також несподіванки – справжні музичні подарунки для глядачів.

Варто виокремити пісні тих, чию творчість «піккардійці» вважають дуже цінною: «Шукав свій дім» («Зима») Кузьми Скрябіна, «Колисонька кленовая» Андрія Панчишина, «Подай рученьку» Богдана Весоловського, «Запроси мене у сни» Володимира Івасюка.

«Найбільш емоційним у цих концертах особисто для нас буде наш останній спільний виступ з нашим другом Іваном Вощиною – виступ, присвячений його світлій пам’яті. Давайте пам’ятати, що музиканти живуть доти, доки звучать їхні пісні», – каже Володимир Якимець.

Звісно, не обійдуться сольні концерти «Піккардійської Терції» без хітів, які у рідному місті секстету співають усім залом. А наприкінці «Різдва в Опері» разом із глядачами зануряться в атмосферу новорічно-різдвяних свят. Прозвучать як народні колядки, так і авторські новорічно-різдвяні пісні: «Граймо, стрибаймо», «З Новим роком!», «Пречистая Діва» та інші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *