У Львові затримали п’яного водія елітного авто

|

У Львові затримали п’яного водія «Mercedes-Benz S 500» який чинив опір поліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

26

‪«Піший патруль у Личаківському районі помітив Mercedes-Benz S 500, водій якого перетнув суцільну смугу. Коли поліцейські підійшли до автомобіля, то побачили, як водій пересідає з сидіння водія на місце пасажира. Чоловіку повідомили, про його порушення та попросили пред’явити документи. Водій відмовився і почав нецензурно лаяти поліцейських та неадекватно себе поводити», – йдеться у повідомленні.

При затриманні для встановлення особи, чоловік чинив опір та продовжував протиправну поведінку.

«При проведенні поверхневого огляду було вилучено посвідчення водія та складено протоколи за порушення ПДР та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Перевірка встановила – 1.7 проміле. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик, а вже у Личаківському відділі поліції на 28-річного порушника складено рапорт», – йдеться у повідомленні.

Чоловіка притягують до відповідальності за дрібне хуліганство та та злісну непокору законному розпорядженню працівника поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *