ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали п’яного дільничного за кермом

|

Вночі патрульні Львова затримали харківського правоохоронця п’яним за кермом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

31

«До патрульних надійшов виклик від особи, яка не захотіла називатися, про те, що автомобіль Toyota Camry їде у напрямку Брюхович, а за кермом водій у стані алкогольного сп’яніння. Екіпаж поліцейських запинив цей автомобіль на вулиці Замарстинівській. Чоловік був у очевидному стані алкогольного сп’яніння. Відповідав на запитання інспекторів агресивно, погрожував, не надавав документів», – йдеться у повідомленні.

Окрім того п’яний харківський правоохоронець намагався вв’язатися у бійку.

«Спробував нанести удари поліцейським ногами в пах. Тоді вирішив хотів пошкодити свої документи та викинути їх у лісосмугу. Особу затримали і доставили у Шевченківській відділ поліції. Дорогою до відділку, плював на інспекторів, спробував пошкодити патрульний автомобіль. У чоловіка у відділі поліції виявили документи діючого працівника Харківської поліції. Чоловік відповідатиме і за хуліганські дії, і за непокору, і за керування автомобілем у нетверезому стані», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *