ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув 18-рійний боєць «Карпатської Січі»

|

Унаслідок ворожого обстрілу рота «Карпатська Січ» зазнала втрат біля донецького аеропорту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Хлопцю було всього 18 років...
Хлопцю було всього 18 років…

За словами заступника командира зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» 93-ї механізованої бригади Марії Чашки, 11 грудня 2015 року близько 14:00 біля донецького аеропорту внаслідок влучання з протитанкового гранатомета підрозділ зазнав важких утрат. Загинув Олег Габорак, а Денис Шутак отримав поранення.

Свободівець Денис Шутак дістав поранення середньої тяжкости. Нині він перебуває у Січеславській лікарні ім. Мечникова. Його життю нічого не загрожує.

Олегові Габораку було лише 18 років, він зазнав травм, несумісних із життям. Побратими кажуть про нього, як про втілення усіх чеснот українського воїна-націоналіста. ВО Нагадаємо, що 9 грудня 2015 року на позиції біля донецького аеропорту внаслідок обстрілу з протитанкового гранатомета поранено бійців зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» 93-ї механізованої бригади свободівців Костянтина Васюка-молодшого з Вінниччини та депутата Миргородської міської ради Полтавської области Миколу Чугуєва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *