ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні День Сухопутних військ України

|

Сьогодні, 12 грудня, на Міжнародному центрі миро творчості та безпеки, що на Львівщині, військовослужбовці підрозділів одної із механізованих бригад оперативного командування «Захід» святкують своє професійне свято в польових умовах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі оперативного командування «Захід».

21

Вже декілька тижнів тут лунають постріли та вибухи, не змовкає потужний гуркіт бойових машин, стріляють гармати. Це бійці, які доказали свій професіоналізм з в зоні АТО, а зараз відновлюють боєздатність своєї військової частини в умовах максимально наближених до бойових.

22

Командири та їх підлеглі здобувають нові навички з бойового застосування військ, використання артилерійських та інженерних підрозділів, а також вдосконалюють досвід ведення бойових дій, зокрема в нічний час.

23

Як зазначив один із командирів підрозділів особлива увага під час підготовки приділяється налагодженню взаємодії механізованих артилерійських, танкових, інженерних, розвідувальних підрозділів.

Одночасно з польовою навченістю військовослужбовців триває відновлення військової техніки та приведення її до «нормального бою».

Ввечері для сухопутних військ підготували урочистий концерт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *