ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові стартує Різдвяний ярмарок

|

З 12 грудня до 19 січня у Львові на проспекті Свободи та на площі Ринок традиційно працюватимуть Львівські ярмарки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

ярмарок

«Цього року ми плануємо відкривати ярмарок разом з міською ялинкою. Цього року ми вирішили збільшити кількість будинків, у зв’язку з тим, що багато підприємців виявили бажання взяти у ньому участь. Також ми насичуємо культурну програму.

Зокрема, 23 грудня біля входу в Ратушу ми презентуємо міську шопку, яка є авторською роботою відомого львівського скульптора Антона Лубія. Всі фігурки будуть вирізані з тополі та розфарбовані дітьми.

Також на сцені ярмарку 7 та 8 січня буде проект «100 вертепів», де будь-які вертепові колективи, які захочуть виступити, матимуть таку можливість і зможуть себе презентувати.

Традиційно 8 січня відбудеться проект «Хода звіздарів», який ми вже декілька років підтримуємо.

Вперше цього року хочемо започаткувати фестиваль колядок та показати всьому світу, що ми зберігаємо наші традиції. Плануємо долучити наших сусідів з-за кордону та з інших міст України і, якщо все вдасться, то плануємо його зробити щорічним.

На завершення 17-18 січня плануємо провести вже традиційний конкурс льодових фігур, який збирає кращих скульпторів», – розповіли представники компанії «Львівські ярмарки».

Детальніше про події та цікавинки, які приготував Львів на зимові свята, читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *