ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко підписав закони про децентралізацію повноважень з державної реєстрації

|

Президент України Петро Порошенко підписав документ, згідно якого спрощуються умови ведення бізнесу та продовжується реформування реєстраційної служби. Про це йдеться на сайті Глави держави, передає кореспондент Львівського порталу.

Pidpus

Документом передбачається здійснити перерозподіл надходжень державного та місцевих бюджетів у зв’язку з передачею від територіальних органів Міністерства юстиції України органам місцевого самоврядування та місцевим держадміністраціям повноважень з надання адміністративних послуг у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та системи надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

З метою забезпечення оптимального функціонування системи визначено розподіл адміністративного збору за державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців наступним чином: 40% надходжень такого збору спрямовується до Державного бюджету України, 60% надходжень залишається у суб’єктів державної реєстрації.

Фото: прес-служба Президента

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *