ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Львівщини «готуються» до свят: почастішали крадіжки у торгових центрах

|

На Львівщині напередодні свят частішають крадіжки у торгових закладах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

104458463_large_rozhdestvo

“Про те, що наближається день Святого Миколая та Новий рік, говорить не тільки кількість крадіжок у супермаркетах,і торгових центрах. Асортимент викраденого урізноманітнюється, а на правопорушення нерідко зважуються люди, які раніше не потерпали від клептоманії”, – повідомили у прес-службі поліції.

Так, в одному із торгових центрів на території Пустомитівського району була затримана 20-річна студентка одного з львівських коледжів. Дівчина намагалася винести в обхід каси товар на суму майже 700 гривень. У неї виявили неоплачені шоколадні батончики, жіночу білизну та два комплекти одягу для ляльок-пупсів.

У гіпермаркеті у Львові на крадіжці попався  31-річний мешканець містаКам’янка-Бузька. До його «подарункового набору» увійшли дві викрутки, плоскогубці, чоловіча білизна, шоколад «Кіндер-сюрприз» та п’ять пар жіночих трусів-бікіні. Загальна вартість викраденого – понад 1700 гривень.

Речові докази вилучили та повернули торговим закладам. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ч.1 ст.185 ККУ (крадіжка). Злочинцям загрожує до трьох років тюрми.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *