ОСТАННІ НОВИНИ

У столиці внаслідок штурму загинув боєць АТО

|

Учора ввечері, 9 грудня, у Києві внаслідок штурму диверсійно-розвідувальної групи загинув боєць «Альфи». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ.

загинув

Як повідомляє Служба безпеки, результаті проведеної спецоперації припинено діяльність диверсійно-розвідувальної групи, яка діяла у низці міст України, у тому числі в Києві. Затримано сімох членів ДРГ, з яких троє – громадяни РФ.  Керівника ДРГ (громадянина України) вбито.

Водночас, під час затримання диверсантів та рятуючи 7-річну дитину одного з них, загинув боєць ЦСО “Альфа”. Ще один спецпризначенець був поранений, зараз перебуває у стабільному стані.

В СБУ не виключають, що затримані члени ДРГ, які планували теракти, могли мати зв’язок з російськими спецслужбами.

Водночас, сьогодні, 10 грудня,  президент України Петро Порошенко висловив співчуття родичам загиблого Героя.» Висловлюю співчуття родині загиблого цієї ночі воїна спецпідрозділу “Альфа” Андрія Кузьменка, який пройшовши війну, був убитий під час спецоперації у мирному Києві.

Найближчим часом буде внесено подання щодо його нагородження.

Я також доручив надати родині загиблого, в якого залишилося двоє неповнолітніх дітей, матеріальну допомогу», – написав Петро Порошенко у своєму Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *