ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили нарколабораторію

|

На Львівщині правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії, де виготовляли психотропну речовину «амфетамін».Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

PM146image001

Зловмисники облаштували її у помешканні раніше судимого за крадіжки та грабежі 37-річного мешканця Стрия. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці застали там 27-річного місцевого жителя, який саме займався продукуванням психотропного засобу. У квартирі виявлено та вилучено 10 грамів вже готового препарату, лабораторне обладнання та різноманітні інгредієнти, необхідні для виготовлення амфетаміну.

PM344image002

«Також поліцейські виявили предмет, зовні схожий на газовий пістолет,перероблений на бойовий. Всі вилучені предмети відправлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведенняекспертизи, –  повідомив  начальник  Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності   Національної поліції України підполковник поліції Роман Мицак.

PM504image003

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження заознаками скоєння злочинів, передбачених низкою статей ККУ. Зокрема, ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення,придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів,психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ст. 313 (викрадення,привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням), ст.317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За цим фактом тривають слідчі дії. Встановлюються канали збуту психотропної речовини, а також особи, причетні до її розповсюдження на території області.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *