ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики з «ДНР» втікають з лав терористів

|

Черговий бойовик повернувся з терористичної організації «ДНР» на територію підконтрольну Україні на умовах програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБ України.

53

За даними відомства, мешканець Донецької області минулого року піддався на умовляння свого знайомого та приєднався до одного з незаконних збройних формувань так званої «ДНР». Чоловік чергував на блокпостах терористів. Незважаючи на постійну пропаганду про «звірства сил антитерористичної операції», зрозумів, що справжні злочинці знаходяться саме серед бойовиків.

Зробивши свій вибір, він повернувся на підконтрольну українській владі територію. Тут колишній бойовик дізнався про програму «На тебе чекають вдома», яка передбачає звільнення від кримінальної відповідальності, якщо особа не вчиняла тяжких злочинів.

Нині чоловік перебуває вдома зі своєю дружиною та дітьми і чекає на звільнення від кримінальної відповідальності у встановленому законом порядку. Закликає усіх, хто ще служить або служив у складі незаконних збройних формувань, скласти зброю та повернутись до своїх родин, скориставшись програмою Служби безпеки України.

На фото стоп-кадр із відео: Служба безпеки України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *