ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краковці» впіймали «перевізника» жовтого каміння

|

Сьогодні, 9 грудня, зі Львівщини черговий раз зловмисники  намагались вивезти крупну партію бурштину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України ук Львівській області.

бурштин (2)

У зону митного контролю поста «Краковець»  Львівської митниці в напрямку «виїзд з України» заїхав  транспортний засіб під керуванням громадянина України, який здійснював перевезення товару «паливні гранули з  лушпиння соняшнику», загальною вагою 22180 кг та вартістю 16866,47 гривень, на адресу  –  нерезидента Польщі.

Під час митного огляду транспортного засобу в сідловому  тягачі  марки „Сканія ” було виявлено 64 шт. каміння у вигляді кусків  неправильної форми жовто-коричневого кольору різного розміру загальною вагою 3,179 кг, яке  було упаковане у 6 поліетиленових пакетів, які в свою чергу приховані від митного контролю.

Таким чином, громадянин України вчинив дії спрямовані на  переміщення товару з приховуванням від митного контролю шляхом використання інших засобів та способів, що утруднюють виявлення таких товарів.  Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого  ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України.

Фото: ДФС

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *