ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні та завтра у Личаківському районі не буде води

|

Як поінформували у ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні, 9 грудня, у місті Винники поблизу вулиці Стрілецької міняють аварійну ділянку магістрального водогону діаметром 820 мм, через це кілька вулиць Львова сидітиме без води. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

вода

Відтак, з 7:00 год. 9 грудня до 7:00 год. 10 грудня буде припинено подачу води у південну та центральну частину м. Винники. Водопостачання частини Личаківського району, обмеженого вулицями  Медової Печери, Садівнича, Каштанова, Майорівка, Глухий Кут, Ярошинської, Китайська, Пасічна, 59-121, 70-144, Соколина, Стешенка, Кузьми, Латвійська, Лисиницька, А.Рудаки, Дж.Вашингтона, Шафарика, Довга, буде здійснюватися за таким графіком: 9 грудня з 6 до 9 год, з 18 до 21 год; 10 грудня з 6 до 9 год, з 18 год планується відновлення водопостачання у повному обсязі.

«Ми замінили аварійну ділянку водопроводу, по якому транспортується вода з насосної станції «Винники» у Личаківський район. Для того, щоб цей трубопровід підключити, доведеться припинити водопостачання та спустошити водогін. Ми розуміємо, що не всі споживачі почують оголошення по радіо, відтак, домовляємося з ЖЕКами про попередження мешканців через оголошення на під’їздах. Зі свого боку ми залучаємо достатню кількість спецтехніки, фахових робітників та докладемо максимум зусиль, щоб виконати роботи якнайшвидше», – повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *