ОСТАННІ НОВИНИ

Озброєне пограбування у центрі Львова: шукають свідків

|

Львівські правоохоронці розшукують чоловіка, що учора, 8 грудня, пограбував ювелірний магазин у центрі Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

пограбування

У Галицький відділ поліції 8 грудня звернулась працівниця одного з ювелірних магазинів, розташованого у центрі Львова. Жінка повідомила, що невідомий чоловік, погрожуючи зброєю, розбив вітрину в торговій залі, забрав звідти золоті вироби, після чого втік.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що зловмисник, обличчя якого було закрите шарфом, зайшов у магазин о 17.35, маючи у руках пістолет. На той час у магазині працювали три жінки. Погрожуючи продавцям зброєю, чоловік розбив вітрину та забрав звідти золоті вироби, а саме – золоті ланцюжки.

Дії нападника побачив перехожий, котрий проходив повз магазин і коли зловмисник вийшов на вулицю, чоловік спробував затримати його. Проте, нападник здійснив постріл у повітря та втік. За попередніми висновками, зловмисник був озброєний дев’ятиміліметровим газовим пістолетом.

Правоохоронці просять зголоситись усіх, хто володіє інформацією, що могла б допомогти встановити місцеперебування підозрюваного у розбійному нападі. Прикмети зловмисника: вік – 27-30 років, зріст – 185 см. Був одягнути у чорну балонову куртку. Якщо Ви володієте інформацією, що може допомогти слідству, звертайтесь на оперативну лінію 102. Анонімність гарантовано.

Нагадаємо, що учора у Львові пограбували ювелірний магазин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *