ОСТАННІ НОВИНИ

У Яворові на п’ять років «посадили» іноземця, що відправляв у Європу незаконних мігрантів

|

На Львівщині до 5 років позбавлення волі засуджено іноземця, який незаконно переправляв нелегальних мігрантів через кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

суд

Яворівським районним судом Львівської області 3 грудня цього року винесено вирок стосовно громадянина Вірменії, який організовував переправлення нелегальних мігрантів через державний кордон України.

Як з’ясовано у ході досудового розслідування, вказаний іноземець шляхом використання підроблених документів 19 листопада цього року організував незаконний перетин кордону до Республіки Польща у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Грушів-Будомеж» двох своїх родичів: громадянку Вірменії та особу без громадянства.

Останніх під час проходження паспортного контролю було викрито правоохоронними органами.

Відтак, державним обвинувачем прокуратури Львівської області доведено вину згаданого громадянина Вірменії у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.332 та ч.4 ст.358 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України та використання завідомо підробленого документа).

Вироком районного суду йому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *