ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі судитимуть «невгамовного» крадія

|

У Дрогобиччі рецидивіста впіймали на крадіжці чималої суми коштів з підсобки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

суд

Підозрюваний у вчиненні злочину – неодноразово судимий за вчинення крадіжок 50-річний мешканець Дрогобицького району. У 2010 році суд звільнив його від відбування покарання з іспитовим терміном, однак чоловік взявся за старе. Тому служителям Феміди довелося відмінити іспитовий термін на реальний  термін ув’язнення, позбавивши зловмисника волі строком на три роки та три місяці.

У липні 2015 року, маючи умисел на заволодіння чужим майном та вільний доступ до приміщень одного з будинків, зловмисник проник в підсобне приміщення і викрав звідти мотокосу вартістю 2 тисячі 620 гривень.

Зловмисника викрив старший інспектор Дрогобицького відділу поліції капітан поліції Дмитро Огар.

«У відділі поліції чоловік зізнався, що в грудні 2014 року він поцупив з приміщення будинку майна на суму більше ніж тисяча гривень»,- повідомив заступник начальника Дрогобицького відділу поліції Андрій Журавчак.

Слідчі Дрогобицького відділу поліції скерували кримінальне провадження, відкритого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України до суду. Зловмиснику загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *