ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині «заколот» проти уряду Яценюка

|

Депутати Львівської облради звертаються до ВР і президента України з проханням розглянути питання відповідальності та відставки уряду під керівництвом Яценюка. Про це з місця події інформує кореспондент Львівського порталу.

17
Фото: Reuters

Такі вимоги депутати ставлять за підсумками року діяльності уряду – через провальну соціально-економічну політику, захист інтересів олігархів, небажання боротися з корупцією та наміри розпродати державне майно в умовах війни.

«Результатом року діяльності уряду на чолі з прем’єр-міністром А.Яценюком, який прийшов до влади на крові Героїв Революції Гідності та учасників російсько-української війни, стало божевільне зростання комунальних тарифів; урізання соціальних стандартів; намагання розпродати стратегічні та прибуткові підприємства й землю сільськогосподарського призначення; свавілля каральних органів; переслідування політичних опонентів; кидання за ґрати націоналістів – учасників війни та революції, волонтерів. Замість того, щоб вживати дієвих управлінських заходів для реанімації державної економіки й поліпшення якості життя українців. Яценюк та його уряд лише імітували реформи, лобіювали інтереси олігархічних кланів, знищували політичних конкурентів», – йдеться у зверненні депутатів.

До слова, заклики до відкликання уряду Яценюка раніше розпочала фракція «Свободи», а сьогодні її підтримала більшість депутатів Львівщини. Також сьогодні декілька сотень «свободівців» з цією ж вимогою зібрались біля Верховної ради України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *