ОСТАННІ НОВИНИ

У середу та четвер Личаківський район частково буде без води

|

У середу, 9 грудня, та у четвер, 10 грудня, у Личаківському районі будуть перебої з водопостачанням. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1441696330_cat_voda

Власне у середу у Винниках поблизу вулиці Стрілецької будуть замінювати аварійну ділянку магістрального водогону діаметром 820 мм.

Відтак, з 7.00  9 грудня до 7.00 10 грудня буде припинено подачу води у південну та центральну частину Винників. Водопостачання частини Личаківського району, обмеженого вулицями  Медової Печери, Садівнича, Каштанова, Майорівка, Глухий Кут, Ярошинської, Китайська, Пасічна, 59-121, 70-144, Соколина, Стешенка, Кузьми, Латвійська, Лисиницька, А.Рудаки, Дж.Вашингтона, Шафарика, Довга, буде здійснюватися за таким графіком: 9 грудня з 6 до 9 години, з 18 до 21 години; 10 грудня з 6 до 9 години, з 18 години планується відновлення водопостачання у повному обсязі.

«Ми замінили аварійну ділянку водопроводу, по якому транспортується вода з насосної станції «Винники» у Личаківський район. Для того, щоб цей трубопровід підключити, доведеться припинити водопостачання та спустошити водогін. Ми розуміємо, що не всі споживачі почують оголошення по радіо, відтак, домовляємося з ЖЕКами про попередження мешканців через оголошення на під’їздах. Зі свого боку ми залучаємо достатню кількість спецтехніки, фахових робітників та докладемо максимум зусиль, щоб виконати роботи якнайшвидше», – повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійних робіт.

Фото: promin.cv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *