ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові засудили учасників банди, що грабувала заправки

|

У Львові засуджено членів банди, які вчиняли розбійні напади на працівників АЗС. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

грабіж

Члени цієї банди упродовж лютого – квітня 2011 на території Львівської області вчинили два розбійних напади на працівників заправки, спричинивши шкоду потерпілим на загальну суму понад 70 тис. грн.

При цьому для вчинення злочинів останні застосовували вогнепальну зброю. Напади злочинці ретельно планували, використовуючи рукавиці, маски та одяг, щоб у майбутньому уникнути залишення слідів чи бути упізнаними. Для проникнення на територію автозаправних станцій і в їх приміщення, члени групи застосовували ножиці для різки металу, та дорожній знак «В’їзд заборонено», а для зв’язування потерпілих і можливих очевидців нападники використовували пластмасові стяжні хомути.

Так, під час одного з таких нападів організатор групи з метою подолання опору працівника АЗС, який намагався затримати нападників, здійснив постріл з автомата, поранивши потерпілого в ногу, проте не зміг вирватись від останнього і в подальшому був затриманий.

Вироком Апеляційного суду Львівської області від 27 листопада поточного року організатора злочинного угрупування засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна, а спільникам суд призначив покарання у вигляді 8 та 8 з половиною років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *