ОСТАННІ НОВИНИ

Лучники зі Львівщини взяли першість на кубку України

|

Збірна Львівщини стала першою на кубку України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих, який нещодавно завершився у Львові. У боротьбі за Кубок наші лучники випередили команди з восьми областей України та Києва. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі Львівської ОДА.

1381734179_mhzmrdcre0w_1449475037_613x432

Загалом за титул володаря Кубку України змагалося понад 107 лучників, серед яких 3 Заслужених майстрів спорту, 23 майстри спорту міжнародного класу та 48 майстрів спорту України. Під час змагань троє спортсменів також вперше виконали норматив майстра спорту України: Іван Кожокарь (Чернівецька область), Валерія Яковенко (Львівська область) та Вероніка Літовцева (Сумська область).

За результатами загальнокомандного підсумку команда “Львівська область-2” здобула перемогу, набравши 356 очок. Друге та третє місця посіли збірна “Харківська область-1” з результатом у 221 очко та “Чернівецька область” – 201 очко. Також додаткові бали до нашої скарбнички принесла перша команда Львівської області – 346 очок.

Зазначимо, що організатором змагань було Міністерство молоді та спорту України за сприяння управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Федерації стрільби з лука України та Львівської обласної федерації стрільби з лука.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *