ОСТАННІ НОВИНИ

Українцям розноситиме подарунки книжковий «Таємний Санта»

|

Інтернет-крамниця «Всі книги» запустила акцію «Книжковий Санта». Її організатори пропонують читачам таємно дарувати книжки один одному. Про це повідомляє Платформа.

730ed6bdb2e7 (1)

Для участі потрібно внести вибрану суму на подарунок, заповнити анкету зі своїми літературними вподобаннями. Після цього в системі перемішують імена учасників і кожен отримує ім’я дарувальника та інформацію про його інтереси. Потім він обирає потрібну книжку із запропонованої новорічної добірки. В кінці усі учасники отримують подарунки.

Акція благодійна – різницю між вартістю покупки і внесеною сумою на подарунок віддадуть дитячому притулку.

«Зараз наша книгарня докладає чималі зусилля, щоб популяризувати читання українських книг, і ця акція також частина великої благої цілі, – коментує один з організаторів акції “Книжковий Санта“ Анна Гай. – Щоби люди більше читали, любили книги, обирали таку альтернативу дозвілля, і дарували книжки один одному. Цього Різдва ми хочемо зробити такий подарунок ще приємнішим».

«Таємний Санта» – популярна у світі різдвяна церемонія анонімного обміну подарунками. Найпростіший її вид, коли кілька друзів пишуть імена на папірцях, перемішують їх і дістають того, кому щось даруватимуть.

Фото: livelib.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *