ОСТАННІ НОВИНИ

Учні області долучаться до святкування Дня Збройних сил України

|

У перші дні зими школярі загальноосвітніх та позашкільних закладів Львівщини мають можливість долучитися до святкування Дня Збройних сил України. Низку урочистих заходів патріотичного спрямування на початку грудня ініціював департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації, передає кореспондент Львівського порталу.

учні

Зокрема, упродовж чотирьох днів 1-4 грудня вихованці загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів беруть активну участь у цікавих “круглих  столах” та “уроках мужності”. У четвер, 4 грудня, о 13:00 год. до своїх молодших колег долучаться і ліцеїсти та педагоги Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, які до Дня ЗСУ проведуть урочисті збори.

Їх ровесники зі Старосамбірської філії Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді цього ж дня о 15:00 год дискутуватимуть за “круглим столом” на тему: “Козацькому роду нема переводу”. Зустріч відбудеться у Хирівській загальноосвітній школі-інтернат.

Ще один цікавий захід запланували у Львівському обласному центрі науково-технічної творчості. Його вихованці у день свята, 6 грудня, під час урочистого радіомосту дитячої короткохвильової радіостанції у прямому ефірі поспілкуються з учнями-радіоаматорами позашкільних навчальних закладів м. Чернігова, Херсона, Миколаєва, Києва, Маріуполя та Слов’янська.

Завершаться святкування Дня Збройних сил України 10 грудня благодійним концертом за участі колективів Львівського обласного Будинку вчителя. Початок о 16:00 год.

Також нагадаємо, що 1 грудня у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбувся гала-концерт ХVI Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв “Сурми звитяги”, присвячений захисникам України. А 2 грудня на базі Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді проведено майстер-класи для вихованців Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут з військово-прикладного спорту (радіостанція на коротких хвилях).

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *