ОСТАННІ НОВИНИ

Працівника Львівської залізниці, що помочився на авто поліції, оштрафували майже на 14 тисяч

|

Личаківський районний суд Львова оштрафував на 13600 гривень молодика – працівника залізниці, що вночі справив свою природну потребу на автомобіль поліції. Про це йдеться у вироку Личаківського суду, передає кореспондент Львівського порталу.

поліція

Як повідомляється, 16 вересня 14 року о 4.55 ранку вул. Романчука, 18, біля приміщення Личаківського РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області, оголившись, чоловік справляв свої природні потреби на службовий автомобіль «Toyota Prius» з передньої його частини до задньої. Працівники поліції робили невгамовному чоловіку зауваження, та він не звертав на це уваги та лаявся на правоохоронців.

Сам «веселун» розповів у суді, що усю ніч був у клубі «Метро, що на Зеленій, а до Личаківського райвідділу його забрала поліція внаслідок його конфлікту з охоронцями клубу. Також чоловік впевнений, що справити свою нужду на автомобіль поліції – це легкий адміністративний злочин.

Та, як з’ясував суд, горе-чоловік таки прийшов до райвідділу самостійно з відповідною метою осквернити машину поліцейських.

«В судовому засіданні допитано свідків ОСОБА_6, ОСОБА_7, ОСОБА_8(поліцейські – ред.) які пояснили, що 16.09.2014 року несли службу по патрулюванню Личаківського району м. Львова на службовому автомобілі «Toyota Prius». Припаркувались біля Личаківського РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Романчука, 18. ОСОБА_8 в службових справах зайшов до приміщення Личаківського РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області, а ОСОБА_6 та ОСОБА_7 залишились в службовому автомобілі. Близько п’ятої години ранку до автомобіля підійшов невідомий чоловік, як пізніше стало відомо ОСОБА_2, який оголившись, почав справляти природні потреби на скло та передню дверку автомобіля, останній не відреагував на зауваження та продовжував здійснювати такі дії, рухаючись з переду до заду автомобіля», – йдеться у вироку суду.

Таким чином, суд виніс вирок у вигляді штрафу у 13600 гривень.

Фото: texty.org.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *