ОСТАННІ НОВИНИ

Новий начальник львівської поліції розповів про службу в АТО та «скелети в шафі»

|

Нещодавно,7 листопада,  у Львові призначили другого начальника Управління патрульної поліції міста. Сьогодні, 4 грудня, керівник провів перший брифінг для журналістів, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_9807

До призначення на посаду начальника львівської поліція, Антон Пузиревський очолював Третій батальйон. Саме його робота патрульним стала причиною його підвищення.

Варто зазначити, що до поліції, психолог за фахом, брав участь у АТО.

«В антитерористичній операції брав участь за мобілізацією з 12 квітня. 17 вересня був звільнений за сімейними обставинами. Був призваний в 51 механізовану бригаду «Володимир Волинський». Спочатку навчався на полігоні в Рівному (впродовж року), а з  22 травня безпосередньо брав участь спочатку в передмісті Мар’янки, а потім на штурмі села Могили. Виконував роботу радіозвязківця», – розповів Антон Пузиреський.

Начальник львівської поліції вважає, що змінювати систему, яку налагодив екс-очільник поліції Львова Юрій Зозуля, не варто.

«Зміни можуть бути лише в кращу сторону, адже робота налагоджена. Дякуючи Юрію Григоровичу, в поліції гарно підібраний штаб, всі працюють. Єдине – це треба коригувати, а вносити якісь зміни зараз нема потреби», – запевняє офіцер.

DSC_9850

На питання журналістів, чи були у нього якість порушення ПДР чи проблеми із законом, Пузиревський сказав, що прихованих «скелетів» у нього немає.

«Я – водій з 1997 року і з того часу в мене, наскільки я пам’ятаю, є два протоколи. Один – за не пропуск пішохода, а другий за непристебнутий ремінь», – стверджує новий керівник львівських копів.

Поки сім’я Пузиревського (а це дружина, дві доньки та син) проживають у Червонограді, але це ненадовго.

«Після АТО дружина радіє, що я хоча б можу дзвонити їй раз в день. Окрім того, вона дуже пишається мною. Я планую, щоб сім’я переїхала до Львова. Я винайму квартиру, влаштую доньок до школи, а сина у садочок і ми будемо жити тут разом», – розповів Пузиревський.

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *