ОСТАННІ НОВИНИ

Діток з особливими потребами перетворять на справжніх фотомоделей

|

Сьогодні, 4 грудня, о 15 годині в рамках кампанії «Відповідальне місто» працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть захід для дітей з особливими потребами «Дитячий гламур». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

yak-otrimati-zhitlo-z-ditinoyu-invalidom

Захід присвячений Міжнародному дню інвалідів та має на меті організувати дітям з особливими потребами цікаве і змістовне дозвілля.

Стартує «Дитячий гламур» завзятою працею майстрів перукарської справи та художника з боді-арту, які чепуритимуть учасників за допомогою святкових зачісок та яскравих малюнків. Опісля діти з особливими потребами у яскравих образах матимуть змогу відчути себе фотомоделями у захопливій фотосесії.  Продовженням свята стануть майстер-класи, під час якого дітлахи навчатимуться виготовляти новорічні листівки. Завершить захід розважальна програма, частування, подарунки та пам’ятки кожному учаснику «Дитячого гламуру».

«Кожна дитина є унікальною і цінною як для своїх батьків, так і для суспільства в цілому. Проте для людини характерним є обмежувати думки тими сферами, які не лякають чи тривожать її почуттям безпорадності та безвиході. Таким чином інвалідність, зокрема дитяча, залишається напівприхованою сферою мислення людини, сферою, яку люди воліють не піднімати без необхідності. Поряд з цим потреби дітей з інвалідністю є цілком нормальним і можуть бути задоволені в рамках суспільства. Однією з таких потреб є дозвілля, яке хоч і повинне включати додаткову увагу спеціалістів та особливості організації свята, проте і відповідати потребам кожної дитини незалежно від стану здоров’я. «Дитячий гламур» – один із заходів, який прагне показати не лише красу внутрішню – відкритість, чуйність, любов дитячих та батьківських сердець, а й красу зовнішню, здатність дітей з особливими потребами бути гармонійними членами суспільства у бажаннях, діях, цілях», – розповідає в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксана Рубай.

Фото: inlegal.com.uа

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *