ОСТАННІ НОВИНИ

Брати Литвиненко презентували у Львові власну українську кінострічку

|

Вчора, 3 грудня, на екрани вийшла нова українська кінострічка «По той бік» від режисера Олександра Литвиненко. На презентацію до Львова, що відбулась в кінотеатрі «Планета Кіно», приїхав сам режисер зі своїм братом (та водночас продюсером стрічки) Євгеном, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_9800

Дебютна робота повнометражного кіно-доробку Олександра Литвиненко після презентації у Києві одразу ж викликала неабиякий глядацький feed-back. Фільм вже встигли охрестити «відполірованим» й наголосили на винятковій увазі режисера до краси кадрів.

«Мені подобається, як ми передали епоху тих часів у нашому фільмі, проте, ми не робили на цьому акцент. Адже історія могла трапитись, як тоді, так і зараз», – коментує стрічку сам режисер.

На створення картини Олександру Литвиненко витратити близько 180 000$.

DSC_9801

Фільм поєднав у собі детективну історію з глибокими психологічними елементами, містичними частинами та навіть арт-хаусними вкрапленнями .Головне послання стрічки «По той бік» полягає в тому, що будь-яке зло породжує ще більше зло й з цим потрібно боротись. При цьому режисер не намагається «навчити» свою аудиторію, а залишає їй простір для власних висновків.

Дія фільму відбувається в радянські часи. Молода вчителька, яка дивом виживає в нещасному випадку, починає бачити у своїх видіннях місця злочинів. Новий дар дівчини здатний назавжди змінити життя мешканців невеликого містечка.

Як події розгортаються далі можна буде побачити з 3 грудня у всіх кінотеатрах країни. Підтримайте вітчизняне кіно та пориньте у містичну історію талановитих українців.

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *