ОСТАННІ НОВИНИ

Вже завтра десята «Ніч у Львові» відкриє львів’янам нові цікаві місця

|

З 4 до 6 грудня у Львові проходитиме традиційний промоційно-туристичний проект «Ніч у Львові», який відбувається двічі на рік. Цього разу ювілейна десята «Ніч у Львові» відбудеться на початку зими. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради.

ніч у львові

Багато місць будуть вперше відкриті для загалу. Цього разу організатори підготували безліч нових цікавинок.

«У рамках проекту за підтримки Kavalier Boutique Hotel відбудеться відкриття «Стежки Чернеча» у парку «Знесіння», де екскурсії буде проводити монах, який відведе учасників до оглядового майданчика, звідки відвідувачам відкриється чудовий краєвид нічного міста. Далі учасники вирушать у прогулянку Черешневим Гаєм та пройдуть до  Церкви Вознесіння Господнього, яка є символом парку. Завершальним етапом стане оглядова вежа. Все це буде доповнюватися неймовірно цікавими історіями та легендами про парк. Місце зустрічі: вул.Чернеча гора (біля дитячого майданчика)», – додала представник Kavalier Boutique Hotel Віра Одинець.

Вперше до проекту «Ніч у Львові» долучається музей Олекси Новаківського, де у суботу о 18.30 год відбудеться тематична екскурсія «Сакральна тематика у творчості Олекси Новаківського», а з 19.30 до 21.00 год пройде інтерактивний концерт від гурту «Троє Зілля».

Важливо зазначити, що цього разу у «Ночі у Львові» беруть участь усі відділення Національного музею імені А. Шептицького, окрім відділення на вулиці Драгоманова.

Вперше у підземеллях театру імені Лесі Українки впродовж трьох вечорів відбуватиметься магічна подія «Марево», де сяючий під ультрофіолетовим світлом простір, полотна й декорацій створять атмосферу, яка повністю огорне та віднесе відвідувачів далеко від звичного середовища.

Також у перший вечір проекту відбуватиметься презентація «AzzA light painting show» – анімації світлом від Катерини Аззи. О 18.00 год анімаційний ролик мальований світлом присвячений творчості Чарлі Чапліна. О 20.00 год — світлове лав-сторі. Виступ відбудеться в дворику арт-простору «Щось Цікаве», площа Ринок, 13, який теж вперше долучається до нічного дійства. Вхід — вільний. Окрім цього у неділю у арт-просторі «Щось цікаве» виступатиме новостворений експериментальний проект акустичної музики «Pumpkin Tea Club».

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допоможуть 70 волонтерів – в них можна буде отримати програму заходів і карту міста.

Ознайомитись з детальною програмою заходів, спланувати свій нічний маршрут, зареєструватись чи придбати квитки можна за посиланням.

Також за допомогою мобільного додатку «Ніч у Львові» програму фестивалю можна завантажити у свій телефон чи планшет та прочитати детальний опис кожної події, подивитись розташування на карті, купити квиток онлайн та додати подію до свого маршруту.

Фото: lviv.glo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *