ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обрали найкращих дитячих тренерів

|

У Львові визначили перелік переможців міської програми «Дитячий тренер 2015». Згідно із нею найкращі тренери, які працюють з дітьми та молоддю до 18 років отримають грошову винагороду у розмірі 25 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у  прес-службі Львівської міської ради.

vk

«Аналогів такої програми немає ніде в Україні. В нас сьогодні склалася негативна динаміка, коли молоді випускники навчальних закладів спортивного спрямування не йдуть працювати з дітьми через вкрай низьку заробітну плату. Сьогодні ще є багато досвідчених тренерів старшого віку, для яких їхня робота не просто фах, а покликання. Але хто буде тренувати дітей завтра? Тому нашим завданням є підвищення престижу дитячого тренера у нашому місті, створення більш сприятливих умов для спортивних тренерів, які працюють з дітьми, адже все, що ми вкладемо в дитячий спорт сьогодні – принесе спортивний успіх для нашого міста й країни вже завтра», – розповів начальник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер.

Для визначення переможців міської програми працювала спеціальна комісія до складу якої увійшли як представники Львівської міської ради та депутати так і представники спортивного середовища та журналісти.

Серед критеріїв, по яких визначалися переможці програми, основними є такі як: вища профільна освіта тренера за спеціалізацією фізична культура і спорт, кількість дітей та секцій, з якими працює тренер, а також участь і перемога вихованців тренера у змаганнях різного рівня та організація та участь самого тренера у змаганнях та заходах як приклад для наслідування. За підсумками роботи цієї комісії серед поданих на конкурс пакетів документів комісією був рекомендований для затвердження список дитячих тренерів, які отримають нагороду у цьому році. Урочисте нагородження тренерів заплановано на середину грудня.

У списку переможців тренери з різних видів спорту, зокрема гандбол, стрільба з лука, регбі, вільна боротьба, теніс, айкідо, стрибки на батуті, спортивна акробатика, дзюдо, важка атлетика, баскетбол, спортивні танці, гірськолижний спорт. Всього у переліку близько сотні переможців.

Фото: dailylviv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *