ОСТАННІ НОВИНИ

Стартував молодіжний боксерський турнір Андрія Котельника

|

У середу, 2 грудня, у столиці Галичини відбулось офіційне відкриття  ХІІІ Всеукраїнського турніру з боксу серед молоді та юніорів на призи Андрія Котельника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

54800f2c26cfe

“Сьогодні справжні герої захищають нашу державу на Сході. Але справжні герої є також у спорті. Так можна назвати Андрія Котельника. Адже діти можуть брати приклад і гартувати тіло і волю, щоб у разі потреби захистити Україну”, – зазначив голова ЛОДА Олег Синютка.

Позмагаються за звання найсильнішого найперспективніші молді боксери з 12 областей України та м. Києва. Загалом свою боксерську майстерність на рингу продемонструють понад 150 спортсменів віком 14-17 років.

Команда Львівщини на турнірі налічуватиме 20 боксерів. Найкращі її спортсмени представлятимуть збірну команду області в чемпіонаті України, який відбудеться 15-20 грудня 2015 року в м. Одеса.

Побувати на боксерських змаганнях можна до 4 грудня. Відбуваються вони у приміщенні спортивного комплексу “Грація” ТВК “Південний”, що на вул. Щирецька, 36.

Довідка

Андрій Котельник – заслужений майстер спорту та п’ятиразовий Чемпіон України з боксу, інтерконтинентальний чемпіон за версіями WBA, WBO серед боксерів-професіоналів, срібний призер Олімпійських ігор 2000 року, чемпіон Кубка Європи 1999 та переможець першості Європи серед юніорів 1995 року.

Фото: worldofsport.uol.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *