ОСТАННІ НОВИНИ

Долю приміських маршрутів Львівщини вирішать у понеділок

|

Пікетувальники, що мітингували з самого ранку під стінами Львівської ОДА, домовилися із керівництвом області, що остаточне рішення щодо приміських маршрутів прийматиметься у понеділок, 7 грудня. Про це з місця події повідомляє кореспондент Львівського порталу.

101

У цей день зустрінуться керівник Львівщини Олег Синютка та мер Львова Андрій Садовий і спільно приймуть рішення. В інакшому випадку пікетувальники погрожують продовжувати свої пікети і навіть перекривати дороги у області.

«Я запропонував Синютці і Шевчуку залишити маршрути Моршин, Трускавець і Східниця  на Залізничному вокзалі, Сколівський, Миколаївський і Стрийський  залишити на АС-3, там де вони і були. Маршрути,  які будуть задіяні до АС-3 – Миколаївський, Жидачівський і Сколівськи – залишити з проїздом до проміжної зупинки Приміського вокзалу, щоб водій зміг висадити пасажирів і поїхати далі», – пояснив екс-керівник департаменту транспорту і зв’язку ЛОДА Володимир Гарбуз.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 грудня, із самого ранку пікетувальники-перевізники зібралися під стінами ЛОДА у знак протесту щодо перенесення їхніх приміських маршрутів до Стрийського автовокзалу. Мітингувальники вимагали від міської та обласної влади дослухатися до них та прийняти рішення якомога швидше.

Учора перевізники заявили, що мер Львова Андрій Садовий захоплює ринок перевезення.

Фото: Віталій Біляк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *