ОСТАННІ НОВИНИ

Як рятувальники ліквідовували наслідки вчорашньої негоди на Львівщині

|

Вчора, 1 грудня, внаслідок погіршення погодних умов на території Львівської області, пов’язаних із поривами вітру, о 11:55 до Служби порятунку «101» надійшло чимало повідомлень з проханням допомоги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

Так у селі Пчани Жидачівського району, місті Моршин на проїжджу частину дороги впали дерева. Внаслідок падіння дерев повалино електроопору вуличного освітлення та перешкоджано руху автотранспорту.

Також цього дня о 11:55 у м. Дрогобич по вул. Трускавецька, впало дерево на безгосподарську будівлю та лінію електропередач.

Через падіння дерева розбито віконну шибку квартири на 3-му поверсі 3-поверхового житлового будинку. На момент події у квартирі перебувала 1,5-річна дитина, яка порізалася розбитим склом.

О 13:00 рятувальники отримали повідомлення, що в с. Снятинка дерево впало на газопровід середнього тиску, діаметром 89 мм. Газопостачання в с. Снятинка було припинено. Без газопостачання залишилося 313 абонентів. Ремонтні роботи будуть проводитись 2 грудня.
1 грудня о 13:05 силами комунальних працівників було проведено роботи по демонтажу повислого з будинку елементу. 30 листопада через пориви вітру в м. Львові по вул. Акад. Р.Кучера, 13 з даху 3-поверхового житлового будинку звисав металевий лист, який створював небезпеку для перехожих.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *