ОСТАННІ НОВИНИ

Візи за 200 доларів виявилися фейком

|

На Львівщині викрили жінку, котра «заробляла» на довірливих людях, обіцяючи їм виготовити візу для виїзду за кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції у Львівській області.

Грати жінка

За даними правоохоронців, підприємлива жінка брала з потерпілих по двісті доларів США, обіцяючи допомогу в отриманні закордонних віз.

Бізнес завершився, коли у Червоноградський відділ поліції, 1 грудня, звернулась 30-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що у квітні її чоловік передав гроші у сумі двісті доларів США малознайомій жінці, котра пообіцяла йому допомогти отримати візу для виїзду за кордон. Проте, з того часу візу чоловік не отримав, а повертати гроші «добродійка» відмовилась.

Як встановили слідчі, у той самий час ця ж особа отримала двісті доларів США від 59-річного чоловіка, мешканця міста Червоноград, пообіцявши допомогти отримати візу його сину. Зрозуміло, що і в цьому випадку ні візи ні повернення грошей чоловік не дочекався.

Правоохоронці встановили особу громадянки, котрій заявники передавали гроші. Нею виявилась 23-річна мешканка міста Червоноград. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, проводяться слідчі дії.

Правоохоронці встановлюють причетність громадянки до вчинення інших подібних правопорушень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *