ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині засудили прикордонника-винуватця смертельної ДТП

|

У Мостиськах, що на Львівщині, засудили до ув’язнення на 5 років прикордонника, що вчинив п’яну ДТП, у якій загинула людина. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону.

суд

У суді доведено, що вночі 21 лютого 2015 року обвинувачений – прикордонник керуючи в стані алкогольного сп’яніння автомобілем ВАЗ-21099 на трасі Мостиська-Самбір-Добромиль. Чоловік не впорався з керуванням і спричинив зіткнення із бетонною опорою. Від отриманих травм один з пасажирів помер. Двоє інших отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Обвинувачений під час судового засідання провину визнав повністю.

Мостиський районний суд Львівської області визнав сержанта Мостиського прикордонного загону винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Йому призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років з позбавленням права керувати транспортним засобом строком 2 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *