ОСТАННІ НОВИНИ

Вантажівка з воїнами АТО підірвалася на міні: один загинув, ще один поранений

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, ще 1 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

01-12-777x437

«Цей інцидент стався на Маріупольському напрямку, поблизу  Гранітного, де вантажівка сил АТО підірвалася на протитанковій міні», – зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

За його словами, вчора противник проявляв активність лише на Донецькому напрямку. «Зокрема 1 ворожу провокацію було зафіксовано поблизу сел. Луганське на Світлодарській дузі, ще 4 – поблизу Майорська. При цьому бойовики застосовували лише стрілецьку зброю та гранатомети», – додав Лисенко.

Водночас він наголосив, що, традиційно, найбільш неспокійне місце в зоні АТО – це західні околиці Донецька. «Вчора на цій ділянці фронту неприцільні обстріли український позицій розпочалися після 15 години і, з перервами, тривали до опівночі. Важке озброєння при цьому не застосовувалося. У Мар’їнці по наших позиціях працював снайпер», – зазначив Лисенко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *