ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні визначать найкращих благодійників та волонтерів

|

До Міжнародного дня волонтера, який щорічно відзначається 5 грудня, Міністерство соціальної політики спільно із Асоціацією благодійників України оголошують національний конкурс “Благодійна Україна”. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

773226ff59a590af5587804f028

У такий спосіб організатори вже четвертого за ліком конкурсу прагнуть відзначити найкращих українських благодійників і волонтерів, а також найефективніші ініціативи у цьому напрямку.

До участі запрошуються громадяни, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня до 31 грудня 2015 року. Також учасниками можуть стати проекти, суспільні інституції, благоотримувачі та представники медіа, котрі у цей період реалізовувались чи здійснювали діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні.

Переможців визначатиме Національна конкурсна комісія у десяти основних і трьох спеціальних номінаціях. Винятком будуть лише категорії “Народний благодійник” і “Благодійність у медіа”, де кращих відберуть за спеціальною процедурою. Також оргкомітет запровадив й спеціальні відзнаки для благодійників, які найбільш ефективно працюють у сферах культури, освіти, медицини та соціального захисту.

Заявки від учасників прийматимуться до 15 лютого 2016 року. Переможців конкурсу визначать у період з 15 лютого до 15 березня, а церемонія нагородження відбудеться у другій половині березня в м. Києві.

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку відповідної форми та надіслати її електронною поштою на адресу: [email protected]. Організатори також просять додавати документи (публікації, відгуки, рекомендації), які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації проекту (ініціативи).

Фото: vz.kiev.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *