ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові закликають врятувати життя волонтеру Павлу Шевчуку

|

Усіх небайдужих закликають допомогти зібрати кошти на хірургічну операцію волонтеру Павлу Шевчуку, який отримав контузію на Донеччині. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив настоятель храму святих апостолів Петра і Павла, військовий капелан (УГКЦ) Степан Сус, передає кореспондент Львівського порталу.

138754578847813-i0

Завдяки благодійникам родина постраждалого зібрала майже половину суми, проте для операції необхідно зібрати, ще 11 тисяч 773 євро.

«Сьогодні мав зустріч із батьками волонтера Шевчука Павла, який внаслідок обстрілів в районі поселення Новоамвросіївський Донецької області у серпні 2014 року отримав контузію. У його голові залишився осколок із снаряду, який потрібно вийняти особливим хірургічним втручанням. Операція відбудеться у Лінці, Австрія, вартість операції  22173 євро.

42
На фото Павло Шевчук…

На сьогоднішній день батькам вдалось зібрати 10.260 євро, з них 5400 євро нам вдалось зібрати за сьогоднішній день у Гарнізонному храмі завдяки різними жертводавцям… Залишається ще допомогти зібрати 11.773 євро! Можливо хтось буде готовий долучитись!!! Кошти можна передати батькам 0963522457 (батько Богдан) або цільово принести до Гарнізонного храму (вул. Театральна, 11, Львів).

Допоможіть! Звертаюсь до всіх небайдужих!», – закликає Степан Сус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *