ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні стартує безкоштовна е-mail школа музики

|

У грудні розпочинається безкоштовний е-mail курс з класичної. Поштову школу створила освітня організація «Культурний Проект». Про Сultprostir.ua.

JAUNNlNhWcA (1)

В рамках Поштової школи учасники дізнаються про музику різних епох у сучасному кінематографі, маловідомі твори геніальних композиторів та отримають багато цікавої інформації зі світу якісної класичної музики.

«Ми розуміємо, що в наш час критичне мислення є надзвичайно важливим для будь-якої людини. Класична музика породжує бажання ставити запитання і шукати відповіді на них. Наш короткий е-mail курс покаже, наскільки класична музика є цікавою і корисною для сучасної людини, як і за що її можна полюбити на усе життя», – розповіла Галина Григоренко, директор освітніх програм «Культурного Проекту».

Уроки Поштової школи базуються на матеріалах інтенсивного курсу лекцій та слухацької практики «Класична музика», який розпочинається 8 грудня. Курс читатимуть відомі композитори та мистецтвознавці: Віталій Вишинський, Анна Гадецька, Ірина Ягодзинська та Олексій Войтенко.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *