ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська поліція двічі ловила п’яного молодика за кермом «Mazda 3»

|

У Львові за одну ніч на одного й того ж водія оформили два протоколи за водіння у нетверезому стані. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

43

За даними відомства, водій автомобіля Mazda 3, поїхав під знак на вулиці Романчука і рухався по смузі громадського транспорту. Порушника зупинили, а за кермом виявили 23-річного молодика, із очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Драгер встановив 0.89 проміле.

Порушника відпустили, бо він знайшов собі заміну – таксиста. Той написав розписку, що доставить авто на стоянку, а водійське посвідчення у юнака вилучили до суду. Та як з’ясувалося згодом, власник авто не поїхав додому, а вирішив продовжити їзду у нетверезому стані по Львову.

На вулиці Кульчицької, захмелілий водій проїхав на червоне світло світлофора і його знову зупинили патрульні. Стан алкогольного сп’яніння був ще сильніший. У тимчасовий талон на право керування транспортним засобом внесли примітку, що його зупинили вдруге за аналогічною статтею. Від перевірки водій відмовився. Авто забрали на арештмайданчик.

Ілюстрація: ФБ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *