ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні скасують Господарський кодекс

|

Сьогодні, 30 листопада, відбудеться презентація спільної ініціативи Міністерства юстиції та громадських організацій щодо скасування Господарського кодексу України. Про йдеться на офіційному сайт Кабміну, передає кореспондент Львівського порталу.

господарський кодекс

«Представники Міністерства юстиції України на чолі із заступником міністра з питань європейської інтеграції Сергієм Петуховим, представники бізнесу, експертних кіл та громадськості обговорять необхідність скасування Господарського кодексу та подальший план дій», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Господарський кодекс України є основою для діяльності системи господарських судів в Україні. Дискусія щодо необхідності ліквідації цієї спеціалізації судової системи в Україні виникала не раз протягом останніх років.

Як відомо, Господарський кодекс України був прийнятий 16 січня 2003 року та введений в дію з 1 січня 2004 року. Він визначає основні принципи господарювання в Україні і регулює господарські відносини, які виникають в процесі організації і здійснення господарської діяльності між суб’єктами та іншими учасниками відносин у цій сфері.

Фото: vkurse.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *