ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові учасникам АТО допоможуть перевести подих

|

У грудні у Львові стартує п’ятиденна рекреаційна програма «Genesis», покликана допомогти учасникам АТО адаптуватись до умов мирного життя, відпочити та просто перевести подих. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

ато

«Genesis» – це рекреаційна програма для тих, хто брав участь в АТО та повернувся додому. Мета програми «Genesis» – дати їм цей простір для роздумів та пошуку себе. Також запрошуємо до співпраці волонтерів та психологів, адже хочемо не тільки організувати комфортний відпочинок, а й наповнити його корисними дозвіллям», – розповів Володимир Луценко, координатор програми від громадського об’єднання «Свербивус».

Програма «Genesis» відбудеться в пансіонаті «Славський» в першій половині грудня. На учасників очікує не тільки відпочинок в мальовничій туристичній базі, а й спортивні навантаження, екскурсії. Також розкажуть, як розпочати власний бізнес з нуля, як мотивувати себе досягати поставлених цілей та не здаватись перед труднощами мирного життя.

«Дізнатись більше про програму та зареєструватись можна за телефоном: 050-373-15-96.

Фото: focus.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *