ОСТАННІ НОВИНИ

Німецька компанія «Леоні» планує відкрити на Львівщині ще один завод

|

Німецька компанія «Леоні» планує нарощувати свої виробничі потужності та розглядає можливість відкриття на Львівщині ще одного підприємства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

DSC_0541_1448886759_613x354.52988691438_3_0

Наразі представники компанії, яка спеціалізується на виробництві кабельних систем для автомобільної промисловості, шукають відповідну земельну ділянку для будівництва. Ймовірно новий завод запрацює у Радехівському районі Львівщини.

“Завод Леоні у Стрию уже не може збільшувати обсяги виробництва через брак кадрів. Відповідно постало питання будівництва ще одного підприємства. Одна із головних вимог: це достатня кількість кваліфікованих працівників, які б мали змогу доїжджати на роботу. Ділянка у Радехівському районі розміщена у такому  місці, куди можна добиратися з Червонограда, Кам’янка-Бузького та Сокальського районів”, – зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Загалом планується, що на виробництві працюватиме від 2,5 до 5 тисяч осіб.

До речі, можливість відкриття у Золочівському районі ще одного підприємства розглядає й ТзОВ “Електроконтакт”. А також бельгійська компанія, яка спеціалізується на виробництві меблів, планує перенести до України своє виробництво. Львівська область – серед пріоритетних територій. На разі, бельгійці шукають ділянку, де можна збудувати завод територією  у 15 тис. кв м.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *