ОСТАННІ НОВИНИ

Львів за останній рік став більш кримінальним

|

Цього року у Львові майже вдвічі зросла криміногенність. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі  прокуратури у Львівській області.

кримінал

Зокрема, як відзначили у прокуратурі міста, складна ситуація в державі та наявні прорахунки в роботі правоохоронців призвели до погіршення криміногенної ситуації у Львові, де цьогоріч обліковано майже 12 тис кримінальних правопорушень. При цьому, відзначається зростання кількості злочинів невеликої та середньої тяжкості майнового характеру, вчинених у громадських місцях.

Правоохоронцями зареєстровано 42 факти розбоїв, майже 600 випадків грабежів, 116 незаконних заволодінь транспортними засобами та більше 1800 фактів шахрайств.

Також, більше, ніж у двічі, порівняно з аналогічним періодом минулого року, обліковано крадіжок з транспортних засобів, майже на 50% більше – кишенькових крадіжок.

Водночас, особливе занепокоєння викликає динаміка зростання злочинів, вчинених окремими категоріями осіб. Зокрема, унаслідок неефективної профілактичної роботи органів поліції упродовж 2015 року громадянами, які уже раніше притягувались до кримінальної відповідальності, скоєно більше 1000 кримінальних правопорушень.

Фото: ua.korrespondent.net

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *