ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують на благочинну зоовиставку

|

Із 1 по 13 грудня у Львові експонуватиметься виставка – презентація доброчинного соціально-мистецького проекту «Люди – тваринам». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

3 (1)

Мета проекту – привернути увагу дітей, молоді та дорослих до вагомих питань із допомоги, опіки, прилаштування і захисту тварин. Також  об’єднання зусиль всіх небайдужих, турботливих людей різних соціальних кіл, віку і інтересів, різноманітних організацій та установ для вирішення цих проблем засобами освіти, культури та мистецтва.

На виставці буде представлено: зоовиставку «Дитячий зоопарк», Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру; образотворчі та декоративно-прикладні роботи учнів, маленьких художників «Школи мистецтв Оксани Бондарук» на тему «Анімалістика»; фотографії безпритульних тварин, створених волонтерами ЛКП «Лев», відомими українськими фотографами  та просто небайдужими людьми;живописні роботи  відомої львівської художниці, лялькарки, волонтера «Hand Made по-львівськи  для Армії руками волонтерів» – Олени Цілуйко; роботи учасників Міжнародного фестивалю авторської ляльки «Ляльк’art»; фотографії Іллі Левіна; графічні роботи учениці «Школи мистецтв Оксани Бондарук» – Юлії Недзельської;  презентація та розпродаж книжок «Видавництва Старого Лева».

У програмі виставки – доброчинні, соціальні заходи: інтерактивні та відеолекції, майстер – класи, забави, конкурси, вікторини, театральні дійства, фотосесії з тваринами, дитячий кінозал, наприкінці виставки – проведення благочинного аукціону.

У відвідувачів буде нагода познайомитися та поспілкуватися із видатними львівськими митцями – художниками, фотографами, лялькарями, педагогами, відомими людьми, майстрами своєї справи, чиє життя, з їх точки зору, не мало би змісту без любові до тварин.

«Кошти, зібрані протягом відвідування виставки та акцій проекту – це  Ваш доброчинний внесок для допомоги тваринам», – зазначають організатори.

Виставка триватиме два  тижні, з 1 грудня по 13 грудня 2015 р. з 12:00 до 20:00, щодня.

Місце проведення: Львівський культурно – мистецький центр «Art-e-fakt galereЯ» (вулиця К. Левицького 17).

Фото: dreempics.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *