ОСТАННІ НОВИНИ

Керівники України та Австралії хочуть заснувати міжнародний трибунал над винними у збитті літака MH17

|

Петро Порошенко у Парижі провів зустріч із Прем’єр-міністром Австралії Малкольмом Тернбуллом. Співрозмовники домовилися про активізацію торгово-економічного співробітництва. Про це пише на сайті Президента, передає кореспондент Львівського порталу.

трибунал

Порошенко особисто привітав Малкольма Тернбулла із вступом на посаду Глави Уряду Австралії та висловив переконання у важливості подальшої активізації міждержавної співпраці.

Співрозмовники приділили особливу увагу координації спільних зусиль з реалізації ініціативи Австралії, Бельгії, Малайзії, Нідерландів та України стосовно заснування міжнародного кримінального трибуналу з метою притягнення до відповідальності винних у злочинах, пов’язаних зі збиттям літака MH17 «Малайзійських авіаліній».

«Україна і надалі сприятиме кримінальному розслідуванню, що наразі триває, а також зробить все від неї залежне для покарання винних у цій трагедії», – підкреслив Петро Порошенко.

Президент України подякував Австралії за чітку і незмінну позицію щодо захисту суверенітету і територіальної цілісності України, а також за надану у цьому зв’язку практичну допомогу.

Президент запросив Прем’єр-міністра Австралії відвідати Україну з візитом.

Фото: www.president.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *