ОСТАННІ НОВИНИ

Контрабандисти намагались провезти сигарети

|

На Закарпатті прикордонники в 2 фурах виявили велику кількість контрабандних тютюнових виробів серед деревини. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі України.

сигарети

На Закарпатті в пунктах пропуску «Ужгород» та «Тиса» було виявлено спроби переміщення контрабандних тютюнових виробів в Словаччину. Сигарети перевозилися в сховках серед вантажу деревини.

В пункті пропуску «Ужгород» сигарети виявили в вантажному автомобілі «Мерседес», який прямував з Київської області до Чехії. Автівка була завантажена 23 палетами з пиломатеріалами. Під час оформлення виявили понад 55 тисяч пачок сигарет «Фест». Сигарети білоруського виробництва без акцизних марок знаходилося в спеціально виготовлених порожнинах дошок.

Ще одну спробу незаконного переміщення тютюнових виробів викрили в пункті пропуску «Тиса». Сигарети перевозили в вантажівці «МАН» серед дошок для покриття підлоги.. Під час огляду транспортного засобу були знайдені сигарети марки «NZ», що мали акцизні марки Білорусі. Наразі відбувається розвантаження транспортного засобу, вилучення контрабандної продукції та її підрахунок.

Фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *