ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» переграли донецький «Олімпік»

|

Сьогодні, 28 листопада, львівські «Карпати» удома переграли донецький «Олімпік» з рахунком 4-1, передає кореспондент Львівського порталу.

карпати

«Леви» з перших хвилин пішли уперед та перехопили ініціативу. Вже на 12-ій хвилині це вдалося взнаки, і воротар «Олімпіка» заслужено отримав червону картку. Призначений пенальті чітко реалізував Денис Кожанов. Через декілька хвилин перевагу «Карпат» повоїв Амбросій Чачуа.

Незважаючи на кількісну перевагу, «Карпати» все ж пропустили. У воротах Романа Мисака «розписався» Матяж.

У другому таймі «Карпати» багато атакували, і на 76-ій хвилині відзначився ветеран команди Ігор Худоб’як. Та навіть тоді львів’яни не заспокоїлись та продовжували атакувати ворота «Олімпіка», тому кінцівка зустрічі була більш ніж вдала.

Наприкінці матчу відзначився молодий Дмитро Кльоц, котрий вийшов на заміну, а автор голу у ворота «Карпат» Матяж отримав другу жовту та пішов у роздягальню, не дочекавшись фінального свистка.

Після переконливої перемоги з рахунком 4-1 «Карпати» посідають у турнірній таблиці 6-е місце, проте найближчий переслідувач «Карпат» луцька «Волинь» завтра грає із запорізьким «Металургом» та може обігнати львів’ян.

Фото: Футбол24

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *