ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили унікальну фотовиставку про війну на окупованому Донбасі

|

Сьогодні, 27 листопада,  у 58 Будинку офіцерів Збройних Сил України у Львові відкрилась фотовиставка «Час ВІЙНИ», присвячена подіям АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського регіонального медіа-центру МО України.

unnamed (7)

Ініціаторами проведення цього заходу стала відома львівська волонтерська спільнота «Книжкова Сотня».

Координатор волонтерської організації Людмила Біда повідомила, що в основу виставки лягли понад 100 фоторобіт військових журналістів: офіцерів Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України підполковників Тараса Греня та Володимира Скоростецького, зроблених ними у різні періоди неоголошеної війни проти України.

 

За словами волонтерки, фотопроект «Час ВІЙНИ» не має на меті показати відредаговану, ретушовану версію подій. Основні дійові особи – воїни АТО. На думку організаторів, люди мають знати правду про тих, хто їх захищає.

unnamed (6)

Світлини видрукувані за кошти волонтерів. Планується, що у перший етап  своєї роботи, до 17 грудня, фотовиставка буде експонуватися  у 58 Будинку офіцерів. Таким чином її зможуть оглянути чимало львів’ян та гостей міста. Згодом, окремі стенди та фотоматеріали  демонструватимуться  у навчальних закладах міста та області. Це сприятиме розширенню знань юних українців про реальні історії та події, пов’язані із АТО, формуватиме інтерес молоді до сучасної історії України.

Під час експозиціювання фото проекту «Час ВІЙНИ», буде проведено й низку зустрічей із провідними українськими письменниками та поетами сучасності: Анастасія Дмитрук, Євген Положій. Зокрема, зголосився взяти участь відомий прозаїк Василь Шкляр.

Фото: Регіональний медіа-центр МО України (Львів)

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *