ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині турист із Туреччини хотів «прослизнути» до Польщі

|

Прикордонники відділу «Краківець» вчора, 26 листопада, впіймали турка, який хотів нелегально перетнути польсько-український кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

прикордонні-слупи

Жителі села Свидниця, що біля самого кордону у  Яворівському районі Львівщини, повідомили дільничному інспектору прикордонної служби що з таксі вийшов 30-річний чоловік з рюкзаком за плечима, та попрямував у бік кордону з Польщею.

Зреагувавши на повідомлення, прикордонники знайшли автомобіль таксі та опитали водія. Останній розповів що декілька хвилин тому дійсно привіз зі Львова громадянина Туреччини. Прикордонники затримали турка, що кількасот метрів не дійшов до кордону.

Ним виявився 29-річний громадянин Туреччини, який напередодні прилетів до Львова літаком зі Стамбулу, на меті мав туризм, однак краєзнавчий маршрут чоловік чомусь переорієнтував з України на Польщу.

Через те що дістатись Польщі турок вирішив нелегальним шляхом, його було затримано та направлено документи до суду про притягнення до адміністративної відповідальності.

Фото: polonia-consulting.com.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *