ОСТАННІ НОВИНИ

«Самопоміч» Садового об’єдналась з «Опоблоком», - Корбан

|

Під час сесії Дніпропетровської міської ради «Самопоміч» та «Опозиційний блок» намагалися зірвати засідання і об’єднатися задля свторення так званої більшості. Про це повідомив лідер партії «Укроп» Геннадій Корбан на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

0116bf2-dsc-0985-l-makashova

«Сьогодні в Дніпропетровській міськраді відбулася перша сесія новообраних депутатів. Борис Філатов, якому більшість виборців висловили свою довіру, прийняв присягу мера. Однак керівник міської організації «Самопомочі» Артем Хмельников в компанії із депутатами з «Опозиційного блоку» спробували зірвати сесію з метою створення так званої більшості між «Самопоміччю» і «Опоблоком», – наголосив Корбан.

Відтак у своєму повідомленні він звернувся до мера Львова Андрія Садового: «До сьогоднішнього дня партія «Укроп» послідовно підтримувала вашого кандидата в Кривому Розі в боротьбі проти «Опоблока». Ми ініціювали мітинг, забезпечили його матеріально-технічними засобами, і готові були стояти до останнього. Але ваші представники у дніпропетровській області не проявили ніяких ознак політичної боротьби, та й взагалі – здалися на милість колишнім «регіоналам».Тепер мені зрозуміло, чому це сталося – гроші. Керівник організації «Самопомочі» Хмельников продав місця у списку «Опоблоку».

Корбан наголосив, що Садовий мусить дати оцінку цьому факту і розпустити фракцію «Самопомочі» у Дніпропетровській міській раді.

Фото: theinsider.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *