ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин задушив жінку у власному помешканні

|

У Львові чоловіка підозрюють у тому, що він задушив свою співмешканку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.

У Шевченківський відділ поліції, 25 листопада, надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків по вулиці Узбецькій виявлено тіло жінки, без ознак життя. Виїздом на місце події правоохоронці встановили, що померла – 31-річна львів’янка, проживала у квартирі разом зі своїм 36-річним співмешканцем, власником помешкання. Тіло було скеровано у морг для проведення судово-медичної експертизи.

26 листопада експерти повідомили працівників поліції, що причиною смерті померлої стала механічна асфікція. Іншими словами – жінка була задушена. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 25 листопада близько 9.00, власник помешкання, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив сварку зі своєю співмешканкою. Під час конфлікту чоловік схопив жінку за горло та задушив її.

Зловмисник затриманий, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Триває слідство.

Фото: www.sosyetikcadde.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *